Regane kasur 160BED yaiku XNUMX

Nora Hashem
2023-08-12T09:33:42+02:00
informasi umum
Nora HashemDipriksa dening Samar samy24 Maret 2023Nganyari pungkasan: XNUMX wulan kepungkur

Yen sampeyan nggoleki kasur sing berkualitas kanggo nambah kenyamanan nalika turu, Kasur XNUMXBed XNUMX minangka pilihan sing apik.
Kasur XNUMXBed XNUMX dirancang kanggo nyedhiyakake kenyamanan lan dhukungan sing optimal kanggo awak, digawe saka bahan berkualitas tinggi lan kasedhiya kanthi rega terjangkau.
Ing artikel iki, kita bakal nliti rega kasur XNUMXBed XNUMX lan macem-macem keuntungan.

kasur XNUMX kasur
kasur XNUMX kasur

Pengalaman pribadi karo kasur XNUMXBed

XNUMXKasur dibedakake kanthi kualitas dhuwur lan kenyamanan sing diwenehake kanggo turu.
Siji wong wis nyoba dhewe kasur XNUMXBed lan diterangake minangka kasur turu paling mewah lan nyaman.
Wong seneng turu ing kasur sewengi tanpa ketegangan utawa kroso kesel, lan tangi esuk kroso seger lan energized.
Wong kasebut nambahake manawa kualitas bahan sing digunakake kanggo nggawe kasur bisa tahan suwe, lan kanthi mangkono menehi nilai tambah kanggo pangguna.
Wigati uga yen kasur XNUMXBed duwe bantalan bobot sing apik, sing ndadekake dheweke cocog kanggo wong sing kabotan utawa pengin kasur sing bisa tahan suwe.

Harga kasur forbed XNUMXxXNUMX kanthi rinci

Akeh wong sing kepengin nggoleki kasur kanthi kualitas dhuwur lan rega terjangkau, lan salah sawijining kasur kasebut yaiku kasur XNUMXbed ukuran XNUMXxXNUMX. Ukuran iki kasedhiya ing pirang-pirang kekandelan lan rega sing beda, amarga rega kasur papat kanthi dhuwur XNUMX cm lan ukuran XNUMXxXNUMX nganti XNUMX kilogram, dene kasur papat kanthi dhuwur XNUMX cm lan padha. ukuran tekan XNUMX pound, lan kasur papat-amben karo dhuwur XNUMX cm lan ukuran padha tekan XNUMX pound.
Mulane, bisa diwenehi kasur XNUMXxXNUMX XNUMXbed, miturut syarat sing beda-beda, kanthi rega sing beda-beda sing cocog karo kabeh wong.

Mbandhingaké prices kasur liyane karo XNUMXBed

Rega saka kasur XNUMXBed XNUMX ngluwihi akeh kasur ing pasar babagan kualitas lan spesifikasi sing luar biasa.
Nanging, ana sawetara pesaing sing nawakake kasur kualitas kanthi rega sing kompetitif kayata kasur Janssen.
Nanging, prabédan utama antarane saingan ana ing sawetara fitur unik sing ditawakake XNUMXBed kayata desain sasis lan komponen sing khas.
Rega saka XNUMXBed XNUMX kasur bisa koyone relatif dhuwur dibandhingake kasur liyane, nanging kinerja apik lan kekiatan sing XNUMXBed nawakake ndadekake iku worth rega.

Rega kasur XNUMXBed ing Mesir, Kuwait lan Arab Saudi

XNUMXBed kasur kasedhiya ing prices beda ing Mesir, Kuwait lan Arab Saudi, lan mesthi prices iki beda-beda ing hubungan kanggo ukuran lan model milih.
Ing Mesir, kasur 1730Bed kasedhiya ing prices kiro-kiro saka 90 EGP kanggo ukuran 4720 cm lan 10 EGP kanggo kasur karo babar pisan XNUMX taun.
Ing Kuwait, sampeyan bisa entuk kasur 82-Bed kanthi rega mulai saka KWD 90 kanggo ukuran 270 cm lan nganti KD 180 kanggo kasur ndhuwur kanthi ukuran XNUMX cm.
Ing Karajan Arab Saudi, kasur papat amben bisa dipikolehi kanthi rega mulai saka udakara 1500 riyal Saudi kanggo kasur 90 cm lan nganti 7000 riyal Saudi kanggo kasur spring sing kapisah 200 cm.
XNUMXKasur amben minangka salah sawijining pilihan favorit akeh amarga kualitas lan kenyamanan sing khas nalika turu.

Regane kasur 150BED yaiku XNUMX

Nalika arep tuku kasur sing apik, jeneng Forbed langsung kelingan.
Kasur 150Bed kasedhiya ing kabeh ukuran, kalebu ukuran 150. Miturut data nyata, rega kasur 2600Bed 3850 kisaran saka XNUMX EGP nganti XNUMX EGP, gumantung saka model, dhuwur, lan jinis spring.
Sanajan regane tetep paling apik dibandhingake karo kasur liyane, XNUMXBed ora kompromi karo kualitas bahan sing digunakake kanggo nggawe kasur.
Sawise kabeh, regane kasur yaiku babagan kenyamanan lan dhukungan sing diwenehake kanggo awak, lan Forbed nindakake paling apik.

Katalog kasur Forbed

Katalog kasur XNUMXBed minangka pilihan sing apik kanggo wong-wong sing nggoleki kasur sing berkualitas lan tahan lama.
Macem-macem kasur bisa ditemokake ing katalog, kalebu kasur XNUMXBed Top lan XNUMXBedFix Side, uga macem-macem kasur sleeper liyane.
Akeh macem-macem ukuran lan spesifikasi uga bisa ditemokake, kayata kasur spring lan busa kapadhetan dhuwur.
Kasur uga bisa dituku kanthi cicilan kanggo entuk pengalaman turu sing nyaman tanpa ngetung anggaran.
Ing cendhak, XNUMXBed bisa diandelake kanggo nyedhiyani pengalaman turu unsurpassed ing prices competitive lan kualitas banget.

120Rega kasur XNUMXcm

120Bed kasur kasedhiya ing ukuran 3,265 cm, karo prices miwiti saka XNUMX EGP.
Kasur iki dhuwuré 23 cm lan nggawa model Top, sing nyedhiyakake dhukungan sing cocog kanggo balung mburi lan distribusi bobot sing rata.
Kasur papat amben kanthi ukuran 120 cm bisa diduweni ing macem-macem model lan rega, kalebu kasur papat amben kanthi dhuwur 26 cm, sing regane 3080 kilogram.
Kanggo sing pengin tuku kasur kanthi cicilan, ana macem-macem pilihan sing cocog karo kabeh wong.
Lan kanthi ndeleng katalog kasur XNUMXBed, sampeyan bisa nggayuh macem-macem pilihan kanthi rega sing cocog kanggo saben kategori lan ukuran.

XNUMX Kasur di cicilan

XNUMXBed nyedhiyakake akeh kasur kanthi cicilan kanggo nggampangake pembayaran kanggo pelanggan.
Pelanggan bisa entuk kasur XNUMX kasur favorit kanthi cicilan lan mbayar cicilan sajrone periode kasebut tanpa stres.
Layanan iki ngidini para pelanggan kanthi anggaran winates entuk kasur berkualitas tinggi saka Forbed tanpa ngrasakake kesulitan finansial.
Kanthi macem-macem opsi cicilan sing kasedhiya, pelanggan bisa milih sing paling cocog karo dheweke, kayata kasur medis XNUMXbed utawa spring.
Gabung karo pelanggan XNUMXBed sing seneng lan entuk kasur sing paling apik kanthi rega terjangkau tanpa beban finansial.

Prices kanggo XNUMX spring kasur kapisah

XNUMXKasur spring bed dibedakake kanthi desain sing apik lan nyaman, lan kasedhiya ing macem-macem ukuran lan wujud sing cocog karo kabeh kabutuhan.
Kasur papat spring sing kapisah bisa dipikolehi kanthi macem-macem rega miturut ukuran lan dhuwur, contone, rega kasur papat spring sing ukurane 90 cm lan dhuwur 29 cm tekan 3,020 kilogram, dene regane kasur ukuran padha karo dhuwur 32 cm ing seri Bounty tekan 5,040 pound.
Lan yen sampeyan nggoleki kasur spring sing kapisah kanthi ukuran 110 cm lan dhuwure 29 cm, bisa dipikolehi kanthi rega 3,645 kilogram.
Forbed banget nyaranake tuku kasur spring sing kapisah saka merek kanggo nyenengake rasa nyaman lan turu.

170Bed XNUMX prices kasur

Ing bagean rega, konsumen bisa ngerteni rega kasur 170bed ukuran 23 cm, dhuwur 4870 cm, kang gunggungipun XNUMX EGP.
Kajaba iku, rega kasur 170Bed 20, model rebound, kanthi dhuwur 5030 cm, yaiku babagan XNUMX EGP.
Bagean kasebut uga nuduhake perbandingan rega kasur 160Bed sing beda-beda, saliyane pengalaman pribadi salah sijine karo kasur XNUMXBed XNUMX. Uga nyebutake katalog kasur XNUMXBed saka macem-macem ukuran lan model sing cocog kanggo kabeh wong. , Saliyane opsi cicilan, kasur medis, lan kasur spring XNUMXBed sing kapisah lan regane.

Harga kasur medis Forbed

Akeh wong sing peduli karo kualitas turu lan kesehatan awak, mula tuku kasur ortopedi kanggo nyedhiyakake kenyamanan maksimal lan turu sing jero.
XNUMXBed nawakake macem-macem kasur ortopedi ing macem-macem ukuran lan rega kanggo nyukupi kabutuhan saben wong.
Kasur medis 100Bed, kanthi dhuwur 23 lan 2,720 cm, kalebu lapisan khusus spring medis sing nyuda tekanan ing awak, lan kasedhiya kanthi rega XNUMX pound.
XNUMXBed uga nawakake kasur kanthi teknologi spring medis generasi sabanjure sing ngidini ventilasi, nambah sirkulasi getih, lan nanggung bobot tanpa owah-owahan ing wangun kasur.
Saben uwong bisa entuk manfaat saka rega kasur medis XNUMXBed lan ningkatake kualitas turu lan kesehatan awak, kanthi milih kasur sing cocog kanggo kabutuhan lan anggaran.

Ninggalake komentar

alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.Lapangan wajib dituduhake karo *