Registrasi tes prestasi 1442

Samar samy
2024-02-17T15:51:42+02:00
informasi umum
Samar samyDipriksa dening Esraa30 November 2023Nganyari pungkasan: XNUMX wulan kepungkur

Registrasi tes prestasi 1442

Kanggo ndhaptar tes prestasi, siswa kudu ngakses portal tes prestasi. Dheweke kudu ngeklik tombol sing ditunjuk kanggo ndhaptar lan mriksa syarat lan kahanan, banjur tindakake langkah sing dibutuhake supaya bisa nggawe jadwal tes.

Otoritas Evaluasi lan Pelatihan wis njlentrehake yen tanggal tes prestasi kanggo siswa lanang yaiku 19/6/1442 H, dene siswa wadon bisa nglamar tanggal 26/6/1442.

Kanggo ngrampungake masalah apa wae sing ana gandhengane karo proses registrasi tes prestasi, luwih rinci lan pitulungan bisa ditemokake kanthi ndeleng demo online.

Tes prestasi minangka kalodhangan tumrap siswa kanggo ngukur prestasi akademik ing pirang-pirang mata pelajaran sajrone pasinaon ing rubrik IPA ing tataran menengah.

10199481 506593603 - Interpretasi Ngimpi Online

Kepiye carane nggawe tes prestasi?

Siswa lanang lan wadon bisa nulis tes prestasi kanthi gampang liwat situs web resmi Pusat Penilaian Nasional. Iki teka ing langkah-langkah prasaja sing bisa ditindakake kanggo ndhaptar reservasi.

Ing ngisor iki proses rinci kanggo pesenan tes prestasi:

  1. Mlebu menyang situs web: Sampeyan kudu mlebu menyang situs web Pusat Pengukuran Nasional. Y
  2. Nulis informasi pribadhi: Nalika sampeyan mlebu menyang situs, sampeyan kudu nulis sawetara informasi pribadhi dhasar kayata jeneng lengkap, nomer ID nasional, lan tanggal lair.
  3. Milih tes prestasi: Sawise nulis informasi pribadhi, macem-macem pilihan bakal katon kanggo sampeyan milih tes prestasi sing dikarepake. Sampeyan bisa milih tes sing pengin ditindakake miturut jurusan utawa lapangan sinau.
  4. Milih tanggal tes: Sawise milih jinis tes, pelamar bakal bisa milih tanggal sing cocog kanggo njupuk tes. Sampeyan bebas milih tanggal lan wektu sing cocog karo sampeyan adhedhasar kasedhiyan papan lan jadwal.
  5. Mbayar Ragad Registrasi: Nalika milih tanggal tes wis rampung, sampeyan kudu mbayar ragad registrasi sing dibutuhake. Biaya registrasi beda-beda gumantung saka jinis tes lan aturan Pusat Penilaian Nasional.
  6. Konfirmasi leladen: Sawise mbayar biaya sing dibutuhake, sampeyan kudu konfirmasi leladen kanggo mesthekake panggonan ing test wis dilindhungi undhang-undhang. Sampeyan bakal nampa pesen konfirmasi kanthi rincian sing dibutuhake kanggo tes kayata tanggal lan lokasi tes.

Penting kanggo mesthekake yen sampeyan ngetutake langkah-langkah kasebut kanthi ati-ati lan janji tes lan lokasi tes sampeyan bisa ditindakake kanthi tepat. Informasi liyane lan rincian registrasi bisa ditemokake kanthi ndeleng demo sing kasedhiya ing situs web resmi Pusat Metrologi Nasional.

Nalika aku bisa njupuk tes prestasi?

Tes prestasi kanggo pelamar ing Pusat Standardisasi Nasional dianggep minangka salah sawijining acara pendidikan sing paling penting ing Kerajaan Arab Saudi. Tes kasebut dianakake ing rong periode sing beda sajrone taun, periode pertama diwiwiti dina Minggu, 19 Februari 2023, lan rampung ing tanggal tartamtu.

Miturut Pusat Pengukuran lan Evaluasi, siswa diidini njupuk maneh tes prestasi nganti kaping 5 sajrone wektu nganti 3 taun. Kanthi nganyari iki, siswa sing ora entuk skor sing dibutuhake sadurunge bisa njupuk tes maneh kanthi tujuan supaya bisa sukses.

Nanging ana sawetara syarat sing kudu disepakati siswa sadurunge njupuk tes prestasi. Siswa kasebut kudu warga negara lan asal Saudi, lan kudu entuk gelar sing cocog ing sekolah menengah. Kanggo tes kaping pindho, tes rampung ing tanggal tartamtu kanggo siswa lanang lan wadon.

Uga, para siswa kudu ngerti manawa dheweke duwe kesempatan winates kanggo njupuk tes prestasi. Ing kasus tes adhedhasar kertas, siswa diidini njupuk tes kaping papat ing Kraton, sawise diidini njupuk tes kaping lima miturut syarat tartamtu.

Mula, siswa sing kasengsem njupuk tes prestasi bisa ndeleng tanggal lan wektu tes tartamtu miturut aturan lan kahanan sing kasebut. Penting yen dheweke nyiapake kanthi apik kanggo tes iki, kerja keras kanggo entuk asil sing marem lan nggayuh tujuan pendhidhikan ing mangsa ngarep. Muga-muga kabeh siswa sukses ing ujian lan entuk sukses sing pantes.

Nalika registrasi koleksi pungkasan ditutup?

Komisi Evaluasi Pendidikan lan Pelatihan ngumumake tanggal tutup pendaftaran telat kanggo tes prestasi. Siswa lanang lan wadon sing ora kejawab tanggal registrasi asli kanggo siswa ing periode pisanan lan kaloro saiki bisa ndhaptar telat nganti 24 jam sadurunge tes, tundhuk kasedhiyan kursi.

Miturut informasi sing kasedhiya, registrasi pungkasan kanggo tes prestasi ditutup ing dina Jumuah. Sawise iku, ora ana registrasi tambahan kanggo tes pungkasan sing bakal ditampa.

Telat registrasi nduweni tujuan kanggo menehi kesempatan kanggo siswa lanang lan wadon sing ora bisa ndhaptar ing tanggal sing ditemtokake kanggo tes prestasi periode pertama lan kapindho. Elinga yen telat registrasi gumantung saka kasedhiyan kursi, mula sampeyan kudu ati-ati kanggo ndhaptar sanalika bisa.

Tanggal tes kanggo registrasi pungkasan durung diumumake. Tututi situs web resmi Otoritas Evaluasi Pendidikan lan Pelatihan kanggo rincian liyane lan nganyari babagan tanggal ujian.

Kita nyathet yen tes prestasi minangka bagean penting saka syarat kanggo registrasi ing universitas lan perguruan tinggi ilmiah. Pramila, siswa lanang lan wadon sing pengin ndhaptar telat disaranake ndhaptar sanalika bisa kanggo mesthekake yen ana kursi kanggo tes.

Jadwal janjian sing ana ing informasi sing kasedhiya saiki:

Jinistanggal wiwitantanggal kadaluwarsa
para siswaXNUMX Februari XNUMXXNUMX April XNUMX
siswa wadonXNUMX Februari XNUMXXNUMX April XNUMX

Suwene wektu antarane tes prestasi?

Komisi Evaluasi Pendidikan lan Pelatihan ngandhakake yen durasi tes prestasi antara rong setengah nganti telung jam. Wektu tartamtu kanggo ujian ditemtokake dening badan sing ngatur lan ngawasi ujian. Tes kasebut bakal njupuk telung jam, kalebu siji jam kanggo prosedur, instruksi, lan ngisi informasi siswa ing lembar jawaban.

Babagan durasi tes bakat komputerisasi, butuh rong jam, dibagi dadi papat bagean, kanthi wektu rong puluh lima menit kanggo saben bagean.

Ing sisih liya, tes prestasi dumadi saka limang bagean, saben bagean menehi wektu 25 menit, dadi total durasi tes rong jam limang menit.

Ana sawetara pitakonan kanggo saben tes lan tes dijadwalake kanthi cara iki. Suwene tes prestasi gumantung saka mbagi wektu sing mbutuhake sejam kanggo ngetutake prosedur lan nyathet data siswa ing lembar jawaban, lan rong jam kanggo ngukur kabisan lan kompetensi sing nduweni kualifikasi siswa kanggo ndhaptar ing universitas sing beda-beda.

Dene ragad tes prestasi 100 riyal Saudi.

Iki dawa lan rincian variabel saka tes prestasi sing menarik kanggo akeh siswa sing pengin mbiji kabisan lan tingkat pendidikan. Siswa disaranake kanggo nyiapake kanthi apik kanggo ujian lan tindakake pandhuan sing diwenehake kanggo mesthekake yen lulus ujian kanthi sukses.

Kaping pirang-pirang tes prestasi bisa ditindakake?

Siswa bisa nyoba kanggo ujian prestasi kaping pirang-pirang. Kesempatan tes beda-beda gumantung saka jinis tes lan cara sing ditindakake.

Ing babagan tes kertas, siswa lanang lan wadon sing njupuk ujian ing Kerajaan Arab Saudi nduweni hak kanggo njupuk tes kaping papat, lan diwenehi kesempatan tambahan yen telung taun wis liwati wiwit tes pisanan.

Kanggo tes komputerisasi, ditindakake liwat komputer ing Kraton. Siswa bisa nyoba kaping pindho saben taun akademik, lan milih wektu sing cocog kanggo njupuk tes kasebut.

Babagan suwene tes prestasi komputerisasi mbutuhake rong jam 45 menit. Tes kasebut ditindakake kaping pindho saben taun sekolah lan minangka ukuran standar kanggo kabeh lulusan sekolah menengah. Yen siswa ora puas karo prestasine ing tes, dheweke nduweni hak kanggo njupuk maneh tes luwih saka sepisan.

Jumlah pitakonan ing tes beda-beda miturut spesialisasi lan sifat subjek sing dipelajari siswa. Sekolah menengah ing Kerajaan nyumbang kanggo nggampangake implementasi tes kanggo siswa lanang lan wadon.

Umumé, tes prestasi dianggep minangka ukuran kinerja kabeh lulusan SMA, lan siswa bisa nggunakake asil kanggo aplikasi kanggo universitas lan institusi pendidikan liyane.

Pira regane registrasi kanggo tes prestasi?

Ragad registrasi kanggo tes prestasi nggugah minat siswa trek ilmiah ing Kerajaan Arab Saudi. Ragad registrasi awal kanggo tes prestasi yaiku 100 riyal Saudi. Rega iki ditemtokake adhedhasar keputusan sing diterbitake dening Komisi Evaluasi Pendidikan lan Pelatihan.

Ragad registrasi pungkasan kanggo tes prestasi 150 riyal Saudi uga bakal diklumpukake. Kanggo siswa sing pengin njupuk tes prestasi lan spesialisasi ilmiah, jumlah iki kudu dibayar yen telat registrasi lan ngirim kertas sing dibutuhake.

Nekanake pentinge mbayar biaya registrasi kanthi cara sing dibutuhake lan tepat wektu. Siswa bisa mbayar biaya registrasi kanggo tes online kanthi mlebu menyang salah sawijining bank sing melu layanan SADAD.

Kanggo sing kepengin sinau babagan biaya registrasi lan cara pembayaran, dianjurake kanggo nelpon nomer ing ngisor iki: 0561357205.

Tes prestasi minangka kesempatan penting kanggo siswa lanang lan wadon kanggo ngukur kemungkinan prestasi lan milih jalur akademik sing cocog kanggo dheweke.Kabeh kabeh dianjurake kanggo nyiapake lan ndhaptar luwih awal kanggo tes penting iki.

Ngendi aku ndaftar kanggo tes prestasi?

Kanggo njupuk tes prestasi akademik kanggo siswa lanang lan wadon, sampeyan bisa ndhaptar kanthi elektronik liwat situs web resmi Pusat Pengukuran Nasional. Langkah registrasi kalebu milih jadwal tes saka kaca definisi tes sing dipilih.

Kanggo ndhaptar tes prestasi, sampeyan kudu mlebu menyang situs web Qiyas lan file pribadi ahli waris, banjur ngrampungake data sing dibutuhake kanggo mlebu. Yen sampeyan dadi pelanggan anyar, sampeyan bisa ndhaptar minangka pelanggan anyar.

Sawise ndhaptar tes, pusat kasebut ngidini para pelamar takon babagan asile liwat telpon utawa Internet. Pelamar bakal nampa pesen sing ngemot kode verifikasi ing ponsel, lan kudu ngetik kode banjur pencet tombol enter kanggo ngakses asil.

Yen siswa pengin mbayar biaya tes prestasi, iki bisa ditindakake liwat Bank Al Rajhi kanthi ngetutake sawetara langkah tartamtu. Sampeyan kudu ngetik aplikasi utawa situs web Al Rajhi Bank, sawise sampeyan bisa mlebu lan nindakake prosedur sing dibutuhake.

Nalika nerangake nomer lengganan, sampeyan bisa entuk manfaat saka iku ing cara ing ngisor iki: 1. (Manfaat lan instruksi related kanggo nomer iki kudu kasebut).

Kabeh siswa lanang lan wadon sing pengin njupuk tes prestasi disaranake ngunjungi situs web resmi Pusat Pengukuran Nasional lan tindakake pandhuan khusus kanggo ndhaptar lan entuk asil.

Apa ana tes prestasi ing njaba Kraton?

Sing pengin njupuk tes prestasi umum (Qiyas) ing njaba Kerajaan Arab Saudi diidini nindakake. Markas tes pangukuran kasedhiya ing njaba Kraton ing sawetara kutha ing saindenging jagad, kalebu Washington, New York, San Francisco, Houston, San Diego, London, Manchester, Jerman, Sydney, Melbourne, Kanada, lan Turki.

Layanan kasebut ngupaya mbantu siswa lanang lan wadon sing manggon ing njaba Kerajaan lan pengin njupuk tes pangukuran ing njero utawa njaba Arab Saudi. Program kasebut menehi kesempatan kanggo ngrekam tes pusat ing sawetara lokasi ing saindenging jagad.

Ana 20 lokasi kanggo tes pangukuran ing njaba Kerajaan, lan kanggo ngerteni lokasi sing paling cedhak karo sampeyan, sampeyan bisa ngunjungi link kasebut. Aplikasi tes basis komputer wis ditambahi kanggo nutupi kabeh wilayah Kraton lan luar negeri, lan kasedhiya ing sawetara negara ing saindenging jagad.

Wigati dicathet yen Pusat Standardisasi Nasional bubar mbukak pusat anyar kanggo tes komputer ing Provinsi Hafr Al-Batin.

Kanggo sing pengin njupuk tes bakat umum ing njaba Kerajaan, dheweke bisa ngunjungi forum Qiyas lan hubungi Departemen Pengujian Prestasi kanggo entuk informasi luwih lengkap.

Yen ana konflik ing wektu ujian amarga bali menyang Arab Saudi, ana akeh solusi sing bisa entuk manfaat saka siswa. Siswa disaranake ngunjungi forum pangukuran lan hubungi panguwasa sing relevan kanggo njaluk pitulung.

Ana kemungkinan tes persiapan lan tes lengkap ing Arab Saudi lan ing luar negeri, supaya bisa nyukupi kabutuhan kabeh siswa lan menehi kesempatan sing padha kanggo entuk pendidikan.

Apa ana tes prestasi komputerisasi?

Tes prestasi komputerisasi nduweni bobot lan standar tartamtu, lan siswa sing melu diwenehi skor 100. Iku penting kanggo nyorot yen siswa ora bakal gagal tes iki, nanging bakal duwe pengaruh marang asile.

Tes prestasi adhedhasar kertas dianakake kaping pindho saben taun akademik, pisanan sadurunge ujian pungkasan. Minangka kanggo tes prestasi komputerisasi, bakal kasedhiya ing saindhenging taun, kajaba preian lan preian resmi.

Miturut statement dening Otoritas Umum kanggo Evaluasi lan Pelatihan, saiki ora ana tes prestasi komputerisasi. Panguwasa mung nyedhiyakake tanggal kanggo tes prestasi adhedhasar kertas.

Babagan kamungkinan kanggo njupuk maneh tes prestasi, dikenal siswa bisa njupuk tes kaping pindho sajrone wektu mlebu sing ditemtokake.

Sanajan saiki ora ana tes prestasi komputerisasi, para siswa dijaluk supaya tetep ngerti babagan kemungkinan nganyari babagan topik iki.

Apa tes prestasi bakal dibatalake?

Akeh siswa lan wong tuwa sing bubar nyebar gosip lan pitakonan babagan kemungkinan mbatalake tes prestasi ing taun iki ing Kerajaan Arab Saudi. Pitakonan-pitakonan kasebut adhedhasar persiapan lan persiapan sing ditindakake para siswa kanggo tes penting iki, yaiku tes kemampuan lan tahap transisi menyang pendidikan sing luwih dhuwur.

Kamentrian Pendhidhikan Saudi nedahake manawa lagi nyinaoni usulan-usulan sing diajukake babagan mbatalake syarat kanggo lulus tes prestasi amarga ora ana gunane. Dikawruhi yen tes iki digunakake kanggo nemtokake kuliah sing bisa ditindakake dening siswa, lan kanthi mangkono, tingkat stres lan kuatir wis diunggahake ing antarane siswa lan kulawarga.

Siswa saiki kudu ngenteni kanggo mangerteni keputusan final dening badan sing tanggung jawab kanggo tes prestasi. Yen tes kasebut dibatalake, iki bakal dadi keputusan sing apik ing antarane siswa sing ngalami kuatir lan stres amarga nyiapake tes iki.

Ing sisih liya, Pusat Penilaian Nasional fokusake upaya kanggo nggampangake proses mbatalake tes adhedhasar komputer utawa kertas, sadurunge mbayar biaya sing dibutuhake kanggo ndhaptar tes kasebut. Iki mbutuhake siswa ndhaptar rincian login, kayata nomer registrasi sipil lan sandhi, supaya bisa mbatalake tes lan nampa mbalekaken.

Saiki, ora ana pengumuman resmi babagan pembatalan tes prestasi kanggo taun saiki. Iki tegese para siswa isih setya nindakake ujian amarga pandemi Corona, lan bebarengan karo rekomendasi safety lan pencegahan. Umumé, siswa kudu ngenteni informasi luwih lengkap saka panguwasa sing tanggung jawab kanggo ngerti nasib tes prestasi taun iki.

Kita bakal menehi pangembangan luwih akeh nalika kasedhiya.

Ninggalake komentar

alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.Lapangan wajib dituduhake karo *