Informasi babagan Sawa Like Plus 75

Samar samy
2024-02-17T15:55:24+02:00
informasi umum
Samar samyDipriksa dening Esraa29 November 2023Nganyari pungkasan: XNUMX wulan kepungkur

Sawa Like Plus 75

Paket Sawa Like Plus 75 nduweni akeh fitur sing menarik kanggo pangguna. Paket bisa gampang dianyari kanthi otomatis, nalika kabeh biaya sing dibutuhake wis dibayar. Pelanggan cukup klik ing lambang paket Sawa Like Plus 75 kanggo nganyari paket kanthi gampang lan trep.

Paket Sawa Like Plus 75 kalebu macem-macem fitur sing ndadekake pilihan becik kanggo pelanggan. Isine 500 menit telpon ing njero lan njaba jaringan, saliyane 8GB kanggo nggunakake aplikasi media sosial lan 7GB kanggo Internet.

Kanggo ngaktifake paket Sawa Like Plus 75, sampeyan kudu nggunakake kode aktivasi sing diwenehake, yaiku 7175. Pesen teks sing ngemot kode 7175 dikirim menyang nomer 900. Sampeyan uga bisa langganan paket kasebut langsung kanthi milih paket kasebut ing telpon lan konfirmasi langganan.

Wigati dicathet yen paket kasebut mung kasedhiya kanggo kertu SIM. Sawa Like Plus 75 minangka pilihan sing disenengi kanggo akeh pangguna amarga fitur sing diwenehake. Where pelanggan bisa seneng layanan paling apik lan njelajah Sawa akeh paket lan telpon lan tawaran internet kanggo kertu SIM.

Sawa Like Plus 75 cocog kanggo sing butuh internet lan telpon akeh. Paket kasebut nyedhiyakake pengalaman nelpon sing paling apik kanthi rega terjangkau.

Paket Sawa Like Plus 75 dilengkapi teknologi XNUMXG lan dianggep minangka solusi sing apik kanggo pelanggan sing rutin nggarap media sosial lan mbutuhake data sing akeh.

Sawetara pangguna bisa uga kudu ngisi ulang paket kasebut mengko. Ing kasus iki, cukup nggunakake cara pengiriman sing gampang lan disederhanakake, yaiku cara transfer liwat panyuwunan pengiriman. 755Nomer kertu #telpon.

Paket Sawa Like Plus 75 nyatakake komitmen STC kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan. Perusahaan terus nambah lan ngembangake rencana komunikasi lan Internet kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda.

Kanggo rincian liyane babagan paket Sawa Like Plus 75 lan paket Sawa liyane, bukak situs web STC Telecom utawa takon saka departemen layanan pelanggan.

TV7Q3VsIIJWXwqwQq0BI5y2nyEdexF2l0JLNcc4y - Interpretasi impen online

Kepiye cara nindakake layanan Sawa 75?

Ngaktifake tawaran Sawa Like Plus 75 ditindakake kanthi ngirim pesen teks sing ngemot nomer 7175 nganti 900.

Penawaran iki ngidini para pelanggan STC bisa nikmati akeh fitur lan layanan sing kasedhiya kanggo dheweke. Pelanggan bisa milih paket iki kanthi ngirim pesen sing ngemot nomer 7175 nganti 900.

Ana kode aktivasi Sawa Like Plus 75 sing bisa digunakake kanggo ngaktifake paket iki kanthi cepet lan gampang. Pelanggan bisa entuk kode kanthi ngunjungi situs web STC.

Wigati dicathet menawa paket iki kasedhiya ing sawetara kutha lan tanggal pungkasan tawaran bisa beda-beda gumantung saka jangkoan sing kasedhiya. Mula, para pelanggan kudu mriksa kasedhiyan layanan ing wilayahe.

Layanan kasebut nyedhiyakake pelanggan kanthi kemampuan kanggo entuk manfaat saka akeh layanan lan fitur, amarga bisa entuk informasi babagan sisa paket Sawa Like Plus kanthi ngirim pesen sing ngemot kode 8888 menyang nomer 900.

Mangkono, perusahaan wis nyedhiyakake sawetara cara sing gampang lan cepet kanggo pelanggan ngaktifake layanan 75 Sawa. Kabeh pelanggan bisa entuk manfaat saka layanan iki lan langganan kanggo nikmati fitur Sawa Like Plus lan entuk layanan paling apik kanggo telpon lan internet kanggo kertu SIM prabayar.

Kepiye carane entuk tawaran Sawa?

Liwat aplikasi MYSTC, sampeyan bisa ndeleng lan entuk manfaat saka tawaran khusus sing diwenehake dening Sawa. Kanggo miwiti, sampeyan kudu ndownload app lan mlebu menyang akun.

Sawise mlebu, sampeyan bakal nemokake lambang "Penawaran Khusus" ing kaca ngarep, klik ing kanggo ndeleng macem-macem tawaran eksklusif kasedhiya kanggo sampeyan.

Penawaran khusus kalebu tawaran paket Sawa khusus, ing ngendi sampeyan bisa langganan Telpon Sawa Saben wulan lan paket Internet, sing menehi akeh keuntungan kayata telpon tanpa watesan lan paket internet sing cocog kanggo konsumsi dhuwur.

Paket Sawa nawakake telung pilihan sing cocog karo kabutuhan sampeyan, Paket Sawa Basic 30 nawakake 100 menit kanggo telpon lokal, 1 GB internet, lan 1 GB paket media sosial kanthi rega 34.5 riyal kanthi pajak.

Kajaba iku, sampeyan bisa langganan paket Sawa 30 regane 30 riyal Saudi lan entuk 200 menit lan XNUMX gigabyte internet. Paket iki berlaku sewulan.

Kanggo ngaktifake paket utawa langganan penawaran khusus, sampeyan bisa ngirim pesen teks sing ngemot kode aktivasi sing cocog kanggo tawaran sing dikarepake. Contone, sampeyan bisa ngirim pesen kanggo langganan paket Sawa 30 lan ngaktifake kanggo 30 riyal Saudi.

Nggunakake aplikasi MYSTC, sampeyan uga bisa mbandhingake paket sing kasedhiya lan milih sing paling cocog kanggo sampeyan adhedhasar kabutuhan pribadi.

Aja kantun kesempatan kanggo njupuk kauntungan saka penawaran khusus sing ditawakake Sawa. Download app MYSTC saiki lan miwiti njelajah tawaran sing kasedhiya kanggo sampeyan lan nikmati keuntungan gedhe sing bakal ditindakake.

Kepiye carane ngerti imbangan ing Sawa?

Ngerti imbangan Sawa sampeyan gampang lan trep. Sampeyan bisa takon babagan imbangan Sawa kanthi ngetutake sawetara langkah sing gampang.

Pisanan, sampeyan bisa nelpon kode 166#, ing ngendi kode kasebut diwiwiti kanthi tanda bintang () banjur disusul angka 1, banjur 6, banjur jendhela (#). Nomer khusus iki bakal nampilake pesen teks ing ponsel sing ngemot imbangan Sawa.

Utawa, sampeyan uga bisa ngirim pesen teks karo kode 2220 kanggo 1500, lan sampeyan bakal nampa pesen teks liyane ngemot imbangan Sawa Panjenengan.

Yen sampeyan pengin ngerti imbangan data Sawa, sampeyan bisa ngirim pesen teks sing ngemot kode 2220 menyang nomer 920, lan sampeyan bakal nampa pesen teks sing ngemot rincian imbangan data Sawa.

Uga elinga yen nggunakake nomer standar 9200, biaya saben menit 25 halalas, lan iki dudu bagean saka paket sampeyan.

Kanggo ngerteni sisa imbangan lan konsumsi data, sampeyan bisa nelpon *160# utawa nelpon 1500 lan tindakake pandhuan sing diwenehake kanggo mangerteni informasi luwih lengkap.

Cekakipun, thanks kanggo langkah gampang lan trep iki, sampeyan bisa ngerti imbangan Sawa lan konsumsi data gampang lan trep.

Pira regane paket Sawa Like?

Paket Sawa Like ya iku salah siji paket bulanan sing disedhiyakake dening Perusahaan Telekomunikasi Sawa ing Kerajaan Arab Saudi. Paket iki wis narik kawigaten akeh pangguna amarga nyedhiyakake macem-macem fitur kanthi rega terjangkau.

Rega paket Sawa Like yaiku 65 riyal Saudi, ora kalebu PPN. Sawise nambahake nilai pajak, rega paket dadi 74.75 riyal Saudi. Paket Sawa Like tahan suwene 4 minggu, ing ngendi pangguna bisa nikmati keuntungan saka paket kasebut sajrone periode kasebut.

Penawaran paket saben dina ing Sawa Like kalebu 15 riyal Saudi, lan menehi pangguna internet siji gigabyte, saliyane 400 pesen lan 400 unit telpon. Pangguna bisa langganan tawaran iki kanthi ngirim pesen kanthi kode 7015 nganti 900.

Paket Sawa Like Plus uga minangka salah sawijining paket sing kasedhiya kanggo pangguna. Paket iki ngidini sampeyan entuk manfaat tambahan kayata 10 GB internet lan 10 unit kanggo komunikasi liwat aplikasi sosial kayata WhatsApp, Snapchat, YouTube, Twitter, Instagram lan Facebook. Regane paket Sawa Like Plus yaiku 74.75 riyal Saudi kalebu PPN.

Aktivasi ing paket Sawa Like mung mbutuhake kertu SIM. Pangguna bisa ngaktifake paket kasebut kanthi mbayar 75 riyal Saudi kalebu pajak, utawa 86.25 riyal Saudi kalebu pajak. Pangguna bisa langganan paket kasebut kanthi ngirim pesen nganggo kode 7015.

Paket Sawa Like lan Sawa Like Plus kasedhiya ing Sawa Telecom Company kanggo kabeh pangguna ing Kerajaan Arab Saudi. Paket kasebut minangka pilihan sing apik kanggo wong-wong sing golek tawaran khusus lan rega sing cukup kanggo nelpon lan nggunakake Internet.

Pira regane paket Sawa Like?

Ana akeh tawaran lan paket sing bisa entuk manfaat saka pelanggan liwat "Sawa", salah sawijining perusahaan telekomunikasi sing paling misuwur ing Kerajaan Arab Saudi.

Salah sawijining paket khusus sing bisa ditampa pelanggan liwat "Sawa" yaiku "Paket Sawa Like Plus." Rega paket iki yaiku 75 riyal Saudi lan kalebu pajak tambahan. Paket kasedhiya kanggo kertu SIM prabayar lan kalebu akeh fitur.

Antarane fitur sing kasedhiya ing "Sawa Like Plus Package", kudu dicathet:

  • 10 GB internet.
  • 10 unit komputasi kanggo digunakake ing macem-macem aplikasi sosial kayata WhatsApp, Snapchat, YouTube, Twitter, Instagram lan Facebook.

Saliyane "Paket Sawa Like Plus", uga ana tawaran saben dina sing nyedhiyakake 1 GB saliyane 400 pesen lan 400 unit telpon kanthi rega 15 riyal, lan langganan kanthi ngirim SMS menyang nomer 900. kode 7015.

Biaya paket iki bisa uga cukup kanggo akeh pelanggan, amarga jumlahe 75 riyal Saudi kalebu pajak tambahan. Sawise langganan paket kasebut, pelanggan entuk 500 menit sing bisa digunakake kanggo nelpon kabeh jaringan.

Kepiye cara ngisi Sawa Net sajrone sewulan?

Perusahaan Saudi Telecom nawakake layanan isi ulang Sawa Net sajrone sewulan. Pelanggan bisa langganan paket iki kanthi ngirim pesen teks kanthi kode sing cocog karo nomer 900.

Kanggo ngaktifake layanan isi ulang Sawa Net, pelanggan kudu ngirim pesen teks sing ngemot kode 5554 menyang nomer 900. Sawise iku, pelanggan bakal bisa nikmati Internet ing piranti sajrone sewulan.

Ana sawetara paket sing pelanggan bisa langganan kanggo isi ulang Sawa Net miturut kabutuhan. Kanggo entuk paket Sawa Net 50 GB suwene rong wulan, pelanggan kudu ngirim nomer 2158 nganti 900. Kanggo ngakses kaca kertu isi ulang Sawa, sampeyan kudu ngetik nomer ponsel sing bakal diisi ulang lan kode kertu isi ulang.

Nggunakake layanan kertu SIM sing mbayar bisa nambah validitas kanthi otomatis. Antarane kegiatan sing ditindakake para pelanggan sing ora gratis ing kertu SIM yaiku nelpon lan nggunakake layanan telekomunikasi umum.

Pengiriman Sawa Net gampang lan trep amarga akeh paket sing kasedhiya. Pelanggan bisa sinau babagan layanan lan tawaran sing paling apik kanthi ngunjungi kaca Sawa Hero lan mriksa paket lan tawaran Sawa kanggo telpon lan internet.

Ana uga kertu isi ulang prabayar QuickNet sing bisa digunakake ing kertu SIM Sawa, ing ngendi saldo bisa diisi ulang kanthi ngetik nomer SIM data lan kode isi ulang.

Kanggo entuk paket internet unlimited sajrone seminggu, pelanggan bisa ngirim SMS sing ngemot kode 2162 menyang nomer 900. Keabsahan paket kasebut bisa diverifikasi kanthi ngirim pesen sing ngemot kode 7090 menyang nomer 900 utawa liwat mystc KSA. aplikasi kasedhiya ing Google Play.

Paket Cara Ngisi Ulang Sawa Net sajrone sewulan kalebu paket sing kasedhiya, amarga ngidini pelanggan bisa seneng Internet kanthi suwe kanthi rega sing cukup. Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara ngisi ulang Sawa Net, sampeyan bisa nelpon 1500.

Apa kaluwihan Sawa Like?

Paket Sawa Like Plus dianggep minangka salah sawijining paket paling apik lan paling populer sing ditawakake STC Arab Saudi. Paket iki nyedhiyakake macem-macem keuntungan sing cocog karo kabutuhan pelanggan sing beda-beda.

Kaping pisanan, paket Sawa Like Plus nawakake 10 GB internet lokal, ngidini sampeyan browsing internet kanthi cepet lan tanpa watesan kapan wae lan saka ngendi wae.

Kapindho, paket kasebut ngemot 10 GB internet sing dialokasikan kanggo aplikasi media sosial, kayata WhatsApp, Snapchat, YouTube, Twitter, Instagram, Facebook lan Twitch. Iki tegese sampeyan bakal bisa nggunakake app iki tanpa watesan utawa kesel data.

Katelu, paket kasebut kalebu 500 menit kanggo telpon swara ing njero lan njaba jaringan. Sampeyan bisa nggunakake menit kasebut kanggo nelpon nomer apa wae ing Kerajaan Arab Saudi lan ing luar negeri.

Papat, paket Sawa Like Plus menehi kredit tambahan lan wewenang kanggo nelpon kanggo sasi lengkap, saliyane layanan Internet lan fitur liyane kasedhiya ing paket.

Kajaba iku, sampeyan bisa nikmati tawaran lan diskon khusus nalika milih paket Sawa Like Plus, dadi pilihan sing apik kanggo pelanggan sing golek paket terpadu lan ekonomis.

Kanggo entuk paket Sawa Like Plus, sampeyan bisa nggunakake kode aktivasi 7175, sing menehi validitas paket kasebut kurang luwih 4 minggu.

Singkatipun, paket Sawa Like Plus nyedhiyakake akeh insentif lan keuntungan sing luar biasa, kalebu internet lokal, internet khusus kanggo aplikasi komunikasi, menit kanggo telpon lan pesen teks. Milih paket Sawa Like Plus bakal menehi sampeyan pengalaman lengkap lan nyaman ing jaringan STC.

Ninggalake komentar

alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.Lapangan wajib dituduhake karo *