Waras foto dibusak saka iPhone tanpa komputer

Samar samy
2024-02-17T15:46:54+02:00
informasi umum
Samar samyDipriksa dening Esraa2 Desember 2023Nganyari pungkasan: XNUMX wulan kepungkur

Waras foto dibusak saka iPhone tanpa komputer

Ora sengaja mbusak foto saka smartphone minangka kedadeyan umum sing diadhepi dening akeh pangguna iPhone. Senajan solusi sing paling umum kanggo waras foto kanggo gumantung ing komputer, ana program sing ngaktifake pangguna kanggo njupuk foto dibusak saka iPhone langsung lan tanpa perlu kanggo komputer.

Salah sawijining program kasebut yaiku "Tenorshare Ultdata", sing dianggep minangka salah sawijining alat paling apik sing kasedhiya kanggo mbalekake foto sing wis dibusak. Program iki bisa kanggo waras foto dibusak saka iPhone tanpa perlu kanggo serep sadurunge. Uga ndhukung sistem operasi Apple modern.

"EaseUS MobiSaver" uga program liyane sing nyedhiyani kemampuan kanggo waras foto dibusak langsung saka iPhone. Piranti lunak iki minangka bagéan saka kulawarga "MobiSaver", sing minangka salah sawijining perusahaan terkemuka ing bidang pemulihan data. Thanks kanggo antarmuka sing gampang digunakake, pangguna bisa mbalekake foto kanthi gampang lan aman.

Program iki njamin Recovery foto dibusak tanpa masalah utawa impact ing telpon. Nggunakake uga mbutuhake ngrampungake sawetara langkah prasaja ing telpon dhewe. Mula, sapa wae bisa nggunakake piranti lunak iki kanthi gampang lan efektif kanggo mulihake foto sing wis dibusak saka iPhone.

Senajan program iki ngidini mbalekake foto dibusak tanpa perlu komputer, iku uga dianjurake kanggo tindakake langkah Nyegah dhasar kanggo nglindhungi data pribadhi. Pangguna kudu nindakake serep foto penting lan supaya ora sengaja mbusak foto pribadhi.

Piranti Lunak Pamulihan File Paling Dibusak kanggo iPhone a0bb - Interpretasi impen online

Carane waras foto dibusak saka iPhone tanpa program?

Yen foto penting ilang, bisa gampang dipulihake tanpa perlu nggunakake piranti lunak tambahan.

Salah siji cara kasebut yaiku nggunakake aplikasi iPhone "Photos", ing ngendi pangguna bisa waras foto sing wis dibusak saka pambusakan permanen kanthi gampang. Langkah-langkah ing ngisor iki kudu ditindakake:

  1. Bukak aplikasi "Photos" ing iPhone.
  2. Pindhah menyang bagean "Album".
  3. Pilih "Mentas Dibusak" utawa "Mentas Dibusak".

Yen sampeyan nindakake iki, foto sing bubar dibusak bakal katon ing bagean sing Bubar Dibusak sajrone wektu tartamtu. Kanthi ngaktifake Gawe Serep lan Sinkronisasi, foto lan video sing wis dibusak bakal tetep ana ing Trash nganti 60 dina sadurunge dibusak kanthi permanen.

Mangkono, pangguna iPhone bisa waras foto kanthi gampang lan tanpa mbutuhake piranti lunak tambahan utawa aplikasi pihak katelu.

Wigati dicathet yen cara lan langkah kasebut bisa beda-beda ing antarane versi iPhone lan setelan piranti individu. Mulane, mesthi dianjurake kanggo mriksa instruksi sing dianyari sing diwenehake dening pabrikan lan distributor iPhone resmi.

Kepiye carane ndeleng Recycle Bin ing iPhone?

Akeh wong sing ngadhepi pitakonan iki nalika nemokake sing ora sengaja mbusak foto larang regane utawa kenangan penting. Lan mesthi, iku apik kanggo duwe pilihan kanggo njupuk foto iki saka trash ing iPhone. Nanging, sayangé, iki ora kedadeyan.

Ing wawancara karo wakil Apple kanggo njaluk katrangan luwih lengkap babagan cara mulihake foto sing wis dibusak, ditekanake manawa iPhone ora duwe tong sampah sing bisa digunakake kanthi cara sing padha ing komputer. Nalika sampeyan mbusak foto saka album ing iPhone, iku permanen dibusak lan ora bisa gampang dijupuk dening pangguna.

Mulane, iku luwih nalika nggunakake iPhone kanggo paling nyiyapake salinan serep nggunakake iTunes utawa iCloud. Iki kanggo njaga integritas data penting lan supaya ora ilang yen ana kesalahan utawa pambusakan sing ora disengaja.

Umumé, yen sampeyan mbusak foto kanthi ora sengaja utawa ora sengaja, bisa uga ana cara tartamtu kanggo mbalekake. Sampeyan bisa nggulung mudhun ing album kanggo nemokake bagean Njelajah sing ngemot foto sing bubar dibusak. Sampeyan bisa klik ing kanggo ndeleng foto dibusak lan waras yen pengin.

Ngendi foto sawise dibusak permanen?

Nalika foto dibusak saka iPhone, banjur pindhah menyang folder Bubar Dibusak ing app Foto. Fitur iki ngidini pangguna kanggo waras foto dibusak yen perlu.

Ing sistem Android, cara nyimpen foto sing wis dibusak beda-beda. Nalika sampeyan mbusak foto ing piranti Android, padha pindhah menyang folder "Mentas Dibusak". Yen sampeyan nguripake Serep lan Sinkronisasi, foto lan video sing wis dibusak bakal tetep ana ing Trash suwene 60 dina sadurunge dibusak kanthi permanen.

Ing loro sistem kasebut, foto sing wis dibusak disimpen sajrone wektu tartamtu sadurunge dibusak kanthi permanen. Ing kasus sistem iPhone, disimpen nganti 30 dina ing folder sing Bubar Dibusak, dene ing sistem Android file kasebut tetep ana ing folder "Mentas Dibusak" sajrone wektu sing padha sadurunge dibusak kanthi permanen.

Kanthi file sing ati-ati lan program profesional, foto sing wis dibusak bisa dipulihake sanajan sawise proses pambusakan permanen lan malah sawise ngosongake Recycle Bin. File sing ati-ati iki minangka alat sing migunani kanggo mulihake data sing wis dibusak kanthi gampang lan trep.

Mulane, nalika foto dibusak utawa dibusak permanen, wong kudu mungkasi nggunakake hard drive lan nggunakake piranti lunak Recovery data profesional kanggo mbusak file permanen.

Pangguna kudu ngati-ati banget nalika mbusak foto pribadhi utawa sensitif lan njupuk langkah-langkah sing cocog kanggo mesthekake yen wis dibusak kanthi permanen lan ora tundhuk pemulihan sing ora dikarepake.

Apa bisa mbalekake foto sing wis dibusak taun kepungkur?

Iki bisa uga katon angel ing wiwitan, nanging amarga kemajuan teknologi ing bidang pemulihan data, sampeyan saiki bisa mbalekake foto sing wis dibusak. Ana akeh program lan alat sing kasedhiya sing mbantu sampeyan mulihake foto sing wis dibusak kanthi gampang.

Antarane program populer sing ngidini sampeyan mbalekake foto sing wis dibusak yaiku Meizu Maiar, sanajan wis suwe wiwit dibusak. Maiar mbalekake foto sing wis dibusak saka macem-macem piranti panyimpenan kayata komputer, smartphone, lan kertu memori.

Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake EaseUS kanggo mbalekake foto sing wis dibusak saka smartphone Android utawa iOS. Program iki ngijini sampeyan kanggo waras foto saka taun kepungkur, preduli saka carane padha dibusak.

Kanggo iPhone, sampeyan bisa nggunakake kasedhiya pribadi Recovery foto kaya iMobie lan Dr.Fone, sampeyan bisa nelusuri lan nemokake wong maneh.

Ora ketompo piranti lunak sing sampeyan pilih, penting kanggo njupuk sawetara langkah dhasar kanggo njamin pemulihan foto sing sukses. Contone, download piranti lunak sing cocog lan tindakake pandhuane kanggo mulihake. Uga, sampeyan bisa uga kudu nyambungake piranti menyang komputer utawa mindai ing smartphone kanggo nemokake foto sing wis dibusak.

Kanggo nyimpulake, ing jaman teknologi modern, bisa mbalekake foto sing wis dibusak taun kepungkur. Kanthi nggunakake piranti lunak sing tepat lan ngetutake langkah-langkah sing dibutuhake, sampeyan bisa entuk manfaat saka foto sing larang regane sing dikira ilang ing salawas-lawase.

Waras foto dibusak saka iPhone tanpa serep 1 - Interpretasi impen online

Kepiye carane bisa waras foto saka serep?

Kelangan foto lan video penting saka telpon mumetake banget. Nanging, pangguna Google saiki bisa entuk relief kanthi fitur serep sing kuat sing diwenehake Google. Fitur iki ngidini sampeyan nyimpen serep data penting ing Foto Google.

Nalika nggawe serep foto lan video ing smartphone, Google bakal nyimpen menyang layanan maya Foto Google. Cukup, foto lan video sampeyan bakal kasedhiya sak jam ing akun Google sampeyan, supaya gampang diakses kapan wae sampeyan pengin.

Nanging apa yen sampeyan ora sengaja mbusak foto utawa video lan pengin mbalekake? Iki ngendi serep sing disimpen ing Google Photos diputer. Mbalekake foto lan video saka serep iku gampang lan gampang.

Kanggo mulihake saka serep Google, sampeyan bisa tindakake langkah iki:

  1. Bukak aplikasi ing piranti sampeyan.
  2. Pindhah menyang Setelan banjur Sistem.
  3. Pilih "Gawe serep lan pulihake."
  4. Pilih "Mulihake".

Sawise sampeyan milih serep sing pengin dipulihake, Google bakal ngundhuh maneh foto lan video sing disimpen ing telpon. Kajaba iku, sampeyan bisa mulihake foto lan video saka kabeh set serep utawa milih file tartamtu kanggo mulihake miturut kabutuhan.

Yen sampeyan mbusak foto utawa video sing wis digawe serep ing Foto Google, aja kuwatir. Salinan kasebut bakal tetep ana ing Trash nganti 60 dina, menehi wektu cukup kanggo njupuk sadurunge dibusak kanthi permanen.

Kepiye carane ndeleng file sing wis dibusak?

Kanthi aplikasi File ing iCloud Drive, gampang kanggo mulihake file sing wis dibusak. Nalika file dibusak saka panggonan iki, bakal kasedhiya ing dhaftar Bubar Dibusak. Ing ngisor iki langkah-langkah prasaja kanggo mulihake file sing wis dibusak:

  1. Pindhah menyang Bubar Dibusak: Klik-tengen ing file sing pengin dipulihake, banjur klik Mulihake. File sing wis dibusak bakal bali menyang lokasi asline.
  2. Gawe file utawa folder anyar: Yen lokasi asline file ora kasedhiya, gawe file utawa folder anyar ing desktop lan wenehi jeneng sing padha karo file sing wis dibusak. Sampeyan banjur bisa mindhah file sing wis dibusak menyang lokasi anyar iki.

Langkah-langkah prasaja iki bakal mbantu sampeyan mulihake file sing wis dibusak saka iCloud Drive ing aplikasi File. Elinga yen sampeyan kudu nggunakake versi sistem sing kompatibel kanggo njamin proses pemulihan.

Langkah-langkah iki ora nawakake kanggo mulihake file sing wis dibusak permanen saka Recycle Bin ing Windows 7/8/10. Kanggo mangerteni carane waras file permanen dibusak saka Recycle Bin ing sistem iki, dianjurake kanggo tindakake telung langkah gampang:

  1. Ing kolom Search drive, ketik "is: unorganized owner: me." Iki bakal mbantu sampeyan nemokake file sing wis dibusak kanthi ora teratur lan dadi duweke sampeyan.
  2. Klik-tengen ing file, pilih properti, banjur pilih "versi sadurunge." Sampeyan bakal bisa ndeleng versi file sadurunge lan mulihake yen perlu.
  3. Pilih versi sadurungé sing pengin waras lan klik "Mulihake". File sing wis dibusak permanen bakal bali menyang lokasi asline.

Kanthi telung langkah prasaja iki, sampeyan bisa mbalekake file sing wis dibusak permanen saka Recycle Bin ing Windows 7/8/10.

Aja lali yen sampeyan mbusak file ing iPhone iPad utawa, padha bisa mbalekake uga. Proses iki padha karo Recycle Bin ing Windows utawa Mac. Kanggo mangerteni carane mbusak lan mulihake file ing OneDrive, disaranake sampeyan tindakake langkah iki:

  1. Pindhah menyang OneDrive lan priksa dhaptar file lan folder sing wis dibusak.
  2. Klik-tengen ing file utawa folder, pilih properti, banjur pilih "versi sadurunge."
  3. Pilih versi sadurunge sing pengin dipulihake lan klik "Mulihake".

Kanthi langkah-langkah iki, sampeyan bisa mbalekake file utawa folder sing wis dibusak saka OneDrive Recycle Bin.

Apa mengkono yen sampeyan mbusak serep iPhone?

Yen sampeyan mbusak serep sing disimpen ing piranti lan ing iCloud, sampeyan bakal kelangan kabeh data sing disimpen ing serep kasebut. Dadi disaranake sampeyan nyimpen serep sing aman kanggo njamin pemulihan data yen ana masalah ing mangsa ngarep.

Yen niat kanggo mbusak serep iCloud kanggo mbebasake papan panyimpenan iPhone, sampeyan kudu mbusak data bayangan disimpen ing iPhone.

Yen sampeyan arep nerusake mbusak serep iCloud, tindakake langkah iki:
1- Bukak aplikasi "Setelan" ing piranti sampeyan.
2- Pilih "Akun iCloud" ing bagean ndhuwur layar.
3- Klik ing "iCloud Storage," banjur "Ngatur Storage."
4- Pilih "Serep Piranti" saka dhaptar aplikasi.
5- Pilih serep lawas sing pengin dibusak.
6- Klik ing "Busak serep" lan konfirmasi tumindak.

Sawise mbusak kabeh serep iCloud, sampeyan kudu weruh yen serep dibusak ora bisa dibalèkaké, supaya sampeyan bisa ilang data ing salawas-lawase. Mulane, disaranake nyedhiyakake salinan serep anyar sadurunge nindakake prosedur pambusakan.

Kepiye carane bisa mbusak foto saka iPhone kanthi permanen?

IPhone nawakake pangguna akeh opsi kanggo mbusak foto bayangan permanen. Mbusak foto-foto kasebut bisa uga dibutuhake kanggo nyegah supaya ora ana tangan sing ora sah, lan njaga privasi lan keamanan. Kita bakal maneh langkah-langkah prasaja kanggo mbusak foto saka iPhone permanen.

Sadurunge miwiti proses pambusakan, pangguna kudu mbukak aplikasi Foto ing iPhone. Iki bisa ditindakake kanthi ngeklik lambang aplikasi "Foto" sing ana ing layar ngarep.

Sawise mbukak aplikasi Foto, pangguna mung bisa milih foto sing pengin dibusak. Kanggo milih gambar siji, pangguna kudu ngeklik gambar sing dikarepake banjur pencet tombol pilih sing ana ing sisih tengen ndhuwur. Sawise iku, pangguna bisa menet tombol "Busak" kanggo mbusak gambar sing dipilih.

Kanggo mbusak klompok foto, pangguna kudu menet tombol "Pilih" sing ana ing sisih tengen ndhuwur, banjur pilih klompok foto sing pengin dibusak. Sawise milih grup, pangguna bisa menet tombol "Busak" kanggo mbusak foto ing siji kumpulan.

Sawise mencet tombol "Busak", pesen konfirmasi bakal katon sing takon pangguna yen dheweke yakin yen pambusakan pungkasan foto kasebut. Pangguna kudu menet tombol "Busak Foto" kanggo konfirmasi proses pambusakan.

Perlu dicathet menawa mbusak foto mung ora cukup kanggo njamin privasi lan keamanan lengkap. Malware utawa wong sing ora sah bisa njupuk gambar kasebut yen ora dibusak kanthi bener. Mulane, iku penting sing pangguna rampung mbusak kabeh isi ing iPhone sadurunge dibuwang saka iku.

Kanggo mbusak kabeh isi ing iPhone, dianjurake kanggo ngreset piranti menyang pabrik. Prosedur iki bakal mbusak kabeh data lan foto ing piranti kanthi permanen lan bali setelan kasebut menyang gawan. Pangguna kudu ngerti yen dheweke bakal kelangan kabeh data ing piranti sajrone prosedur iki, mula dheweke kudu nggawe serep informasi penting sadurunge nindakake.

Kanthi ngetutake langkah-langkah sing disederhanakake iki, pangguna bisa mbusak foto saka iPhone kanthi permanen nalika njaga privasi lan keamanan. Penting kanggo mriksa langkah-langkah kasebut kanthi teliti sadurunge nindakake pambusakan kanggo mesthekake yen kabeh konten sing ora dikarepake wis dibusak kanthi bener.

Ninggalake komentar

alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.Lapangan wajib dituduhake karo *